życzenia dla znajomej z pracy - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: życzenia dla znajomej z pracy (/thread-4638.html) |
życzenia dla znajomej z pracy - jablon88 - 2012-05-06 19:58:06 Ja nie mogę wyjść na kierowcę byle jakiego, I chciałem napisać Hani coś przyjemnego. Tak więc zaczynam rymów układanie, Które solenizantka dzisiaj dostanie. Dzisiaj Hania ma urodziny, I dostanie życzenia od całej rodziny. O tym święcie i ja się dowiedziałem, Więc najszczersze życzenia przesłać chciałem. I dla Hani właśnie dzisiaj rymuje, A w zamian jakiegoś ciasta chętnie skosztuje. Tylko ciasto musi być własnoręcznie upieczone, A nie jakieś w mini europie kupione. Bo ja już jestem takim na ciasta łasuchem, Ale nie chce chodzić z wielkim jak u Pawła brzuchem. Ale chyba od ciasta się tak bardzo nie tyje, Więc zamiast piwa herbaty się napije. I tak już kończę to swoje rymowanie, Bo noc ciemna mnie zastanie. A że wszyscy składają Tobie dzisiaj życzenia, Ja życzę ich jak najszybszego spełnienia RE: życzenia dla znajomej z pracy - babajaga - 2012-05-06 20:22:20 wszystkiego najlepszego RE: życzenia dla znajomej z pracy - anja - 2012-05-06 22:10:11 Wszystkiego najlepszego dla nieznajomej Hani RE: życzenia dla znajomej z pracy - polotka - 2012-05-06 22:44:59 Niech się spełnią wszystkie życzenia a ciasto takie urodzinowe ..oj też bym zjadła |