Lato - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Lato (/thread-462.html) |
Lato - Julia - 2009-07-02 15:57:49 Różne pogody(przygody) nie tylko nad morzem biją bałwany o burtę i jeszcze gorzej jesli zimą w ogródku wtedy wszystko ok (okey) lecz gdy wiosną przy słońcu jeszcze w krasie stoją to już znaczy coś więcej być może playboy'e prace spełniają zlecone ...patrz oni nawet śpiewają może dlatego że w krainie ptaków między niebem a lustrem wody dojrzały jagody niebieskie dlatego czasami wystarczy dwie kreski by zaświeciło słońce w duszy Re: Lato - anja - 2009-07-02 21:49:27 Takie lato, nielato, ale dobrze że chociaż w duszy Re: Lato - Julia - 2009-07-07 09:15:32 tak Anju, lato/nielato wciąż lata i męczy, męczy i dręczy, a jak dręczy to boli, już bym wolała tonę soli w Wieliczce wydrążyć żeby tylko wszystko wróciło do normy. dzięki za to, że zaglądasz do mnie. Re: Lato - anja - 2009-07-08 06:09:45 Julia napisał(a):... dzięki za to, że zaglądasz do mnie.bo lubię Cię czytać, jak zresztą wszystkich na forum Re: Lato - szaraczek - 2009-07-08 19:04:03 A kuku szaraczek też zagląda. luzik Bałwany zimą w ogródku...bałwany bijące o burtę Najważniejsze ,że słońce w duszy :kwiatek: Re: Lato - Julia - 2009-07-12 14:18:56 dzięki Szaraczku, widzę, że od czasu do czasu gościsz u mnie, miło mi z tego powodu, postaram się o marchewkę by posiłkiem dla Cię była , zajrzyj zawsze do kuchni - zobacz jak Cię julia ugościła. |