![]() |
Sen i marzenie - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Miniaturki (/forum-17.html) +--- Wątek: Sen i marzenie (/thread-4528.html) |
Sen i marzenie - Malutka91 - 2012-02-17 18:44:32 Nasza miłość była jak marzenie Które się nie spełniło To było jak niekończący się sen Lecz sen musiał się skończyć Wraz z nim skończyła się miłość Która była dla nas wszystkim RE: Sen i marzenie - anja - 2012-02-18 18:20:30 Nasza miłość była jak marzenie Które się nie spełniło Była jak niekończący się sen Lecz sen musiał się skończyć Wraz z nim skończyła się miłość Która była dla nas wszystkim Malutka to pogrubione bym wyrzuciła, a w drugim wersie zmieniła - ale to moje zdanie, sorry ![]() RE: Sen i marzenie - Malutka91 - 2012-02-19 13:48:49 To jest wiersz sprzed 4 lat ;] Więc jakby to powiedzieć to były początki. RE: Sen i marzenie - anja - 2012-02-19 17:56:40 Jeszcze bardziej okroiłam ze słów, chociaż nadal gnębi mnie niekończący skończyć skończyła, popatrzę na tę miniaturkę jeszcze później ![]() To było jak marzenie Które się nie spełniło jak niekończący się sen Lecz musiał się skończyć Wraz z nim skończyła się miłość Która była dla nas wszystkim RE: Sen i marzenie - babajaga - 2012-02-20 16:52:17 marzenie do spełnienia niekończący się sen skończyła się miłość |