Zaginione listy - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Czas wolny (/forum-8.html) +--- Dział: Hyde Park - wolna amerykanka LOL (/forum-40.html) +--- Wątek: Zaginione listy (/thread-4510.html) |
Zaginione listy - salamandra - 2012-02-13 21:09:05 Witam! Pamiętacie, jakie to uczucie pisać list? Zastanawiać się nad każdym słowem, bez używania tych okropnych żółtych buziek, uważać na kształt stawianych liter. Zaklejać i otwierać kopertę, adresować ją. Szukam chętnych do utrzymywania kontaktu wyłącznie listownego. Ktoś się znajdzie? Pozdrawiam Salamandra RE: Zaginione listy - anja - 2012-02-13 21:58:57 Pamiętam, to odległe czasy. Ludzie tak się spieszą że już nawet napisanie maila zabiera za dużo czasu. Szybciej jest na gadu lub sms i to skrótami...... Tylko widzisz Natalko ja np. w komputerze mam ładniejszy charakter pisma Pamiętam mój syn w szkole, nie lubił czytać lektur tzn wogóle książek, natomiast to samo czytał w komputerze RE: Zaginione listy - babajaga - 2012-02-13 23:25:39 Szukam chętnych do utrzymywania kontaktu wyłącznie listownego. Ktoś się znajdzie? jestem chętna... |