Ochroniarz przed złem - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Ochroniarz przed złem (/thread-447.html) |
Ochroniarz przed złem - Julia - 2009-07-12 12:18:27 do ciebie Romeo te cierpkie słowa cichutko szepczę bo któż jak nie ty zrozumie czarne dni u mnie teraz na "eS" wzięło górę semen hardy wrócił jak nigdy przedtem i sekt'em raczywszy poczuł władzę absolutną niczym seneszal w swoim czasie cały obszar objęty seksizmem wraz z sekowaniem okna i drzwi pozamykane ze wstydu jak długo trwać będzie ta era co czynić teraz gdzie sprawiedliwość i anioł prywatny ochroniarz przed złem. __________________________________________ Legenda semen - kozak nadworny sekt - wino musujące niemieckie seneszal - zarządca dworu seksizm -dyskryminaqcja osób płci przeciwnej sekowanie - nękanie, dokuczanie Re: Ochroniarz przed złem - anja - 2009-07-15 23:54:18 Za trudny dla mnie, a może zby osobisty. Re: Ochroniarz przed złem - Julia - 2009-07-16 19:48:37 Anju! Podałam legendę. Re: Ochroniarz przed złem - Kamil Rousseau - 2009-07-23 08:18:15 podoba sie :okok: może tylko zamiast: "do ciebie Romeo te cierpkie słowa cichutko szepczę" niech będzie : "tobie Romeo te cierpkie słowa cichutko szepczę" |