JAK JĄ OSWOIĆ ? - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: JAK JĄ OSWOIĆ ? (/thread-4387.html) |
JAK JĄ OSWOIĆ ? - lolek - 2011-11-07 18:55:13 Proponuje jej spotkanie, od miesięcy - ale Ona, odpowiada musisz czekać, bo ja z twoją propozycją, wciąż jestem nie oswojona. Myśli zatem jak oswoić, aby spotkać się zechciała, delikatnie perswaduje, w końcu list wierszem napisał, by decyzja w niej dojrzała. Jeślim ci nieobojętny - proszę, dłużej nie odwlekaj, starczy już tej ostrożności, nie mam w sobie wilkołaka, a uczucie, które czeka. RE: JAK JĄ OSWOIĆ ? - Malutka91 - 2011-11-07 19:03:44 Lolku zadziwiasz mnie swoimi wierszami Naprawdę. Wiersz- świetny moim skromnym zdaniem. RE: JAK JĄ OSWOIĆ ? - wolwerin - 2011-11-08 12:13:44 mnie tez to sonet???raczej nie!!! skąd ta budowa wiersza,pięciowersowa??? pomysł na wiersz niezły,ale forma zapisu-dziwna RE: JAK JĄ OSWOIĆ ? - anja - 2011-11-08 20:38:05 Ja nie mam nic przeciw piątemu wersowi, w tym akurat przypadku daje rym do wersu drugiego. |