W DZIEŃ ZMARŁYCH - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: W DZIEŃ ZMARŁYCH (/thread-4368.html) |
W DZIEŃ ZMARŁYCH - lolek - 2011-11-01 09:49:10 Ja odwiedziłem swoich rodziców, ktoś inny poszedł na grób mamy, przeszłości obraz w płomieniu zniczy, całych pokoleń stał przed oczami. Wspominek łzę otarła chustka, zdrowasiek kilka usta szepnęły, no i refleksja jeszcze nie czas - lecz nieuchronnie tu się znajdziemy. RE: W DZIEŃ ZMARŁYCH - anja - 2011-11-01 10:03:15 Refleksja. Każdy myśli że jeszcze nie jego czas, ale ....... jest napisane "nie znasz dnia ani godziny" RE: W DZIEŃ ZMARŁYCH - babajaga - 2011-11-01 22:52:03 ładnie RE: W DZIEŃ ZMARŁYCH - wolwerin - 2011-11-08 12:47:09 ładnie,tylko,gdybys zmieniłw drugiej-- Wspominek łzę otarła chustka, zdrowasiek kilka usta szeptały, no i refleksja jeszcze nie czas - lecz nieuchronnie tu się spotkamy to tylko moja sugestia,ale wiersz jest Twój pozdrawiam! jeszcze uciekł Ci rym-chustka-czas!!! Wspominał kogoś dzisiaj każdy z nas, zdrowasiek kilka usta szeptały, no i ta refleksja -jeszcze nie czas, lecz nieuchronnie tu się spotkamy. są rymy i po dziesięć zgłosek--wybacz,że sobie pogadałem |