TYLKO W SNACH (erotyk) - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Erotikon (/forum-18.html) +--- Wątek: TYLKO W SNACH (erotyk) (/thread-4365.html) |
TYLKO W SNACH (erotyk) - lolek - 2011-10-29 22:42:28 pożądam ciebie przychodzisz w snach mogę cię pieścić usta całować a każdej nocy seksem gorąca twoja namiętność sen z powiek strąca poznaję ciepło ciała strukturę rysuję miłość wszędzie całuję wchodzę gwałtownie w twoją kobiecość krzyczysz w ekstazie kocham - ja też wtedy się budzę zgnieciona poduszka świadczy że byłaś lecz nawet okruszka po tobie nie ma gdyż był to sen ale ja czekam jesteś jak tlen. . RE: TYLKO W SNACH (erotyk) - anja - 2011-10-30 13:16:21 Łał, jak dobrze mi zrobił taki erotyk od rana , aż boję się myśleć co będzie wieczorem RE: TYLKO W SNACH (erotyk) - babajaga - 2011-10-30 19:38:51 po tobie nie ma gdyż był to sen ale ja czekam jesteś jak tlen. . - -dobre RE: TYLKO W SNACH (erotyk) - Malutka91 - 2011-11-03 13:19:04 "(...)poznaję ciepło ciała strukturę rysuję miłość wszędzie całuję(...)" Ciekawy ten wers, jak z resztą całość wiersza Piękny erotyk, moim skromnym zdaniem ;D |