Wybierz - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Satyra (/forum-19.html) +--- Wątek: Wybierz (/thread-4323.html) |
Wybierz - anja - 2011-09-18 20:22:07 będzie tanio pięknie będzie autostrady będą wszędzie i benzyna po dwa złote jedziesz tam gdzie masz ochotę i mieszkanie dla każdego nawet nie pracującego w pracy pensja do kwadratu wieczorami gra bez atu darmo szkoły, studia, lekarz to dla ciebie nie narzekaj będzie tanio pięknie będzie ładne ciepło i bezpiecznie a każdego z opozycji zamelduję na policji takie wielkie plany snuję wnet pieniędzy dodrukuje obiecuję ci - ot co tylko wybierz mnie wyborco RE: Wybierz - wolwerin - 2011-09-18 20:41:23 dobre i jakież prawdziwe.,sprzedawcy marzeń nas okłamuja i dziwi tylko fakt,że tak łatwo jest to zrobić,ale jest takie powiedzenie--łatwo okłamac miliony-trudniej pojedyńczego człowieka,i oni na tym bazują,obiecując nam cos,czego nigdy nie dotrzymaja,a robia to cztery lata i ludzie,jak te barany zapominają o wszystkich niedotrzymanych obietnicach.. tez chodzi mi głowie wiersz--POLAK GENETYCZNIE MODYFIKOWANY,ale nie bardzo jest na to czas.. wiersz na czasie anju,tylko szkoda,że my takich wierszy gdzies w prasie ogólnopolskiej nie możemy opublikować pozdrawiam! ps.cieszy fakt,że wena jednak wróciła) RE: Wybierz - anja - 2011-09-18 21:35:15 dzięki RE: Wybierz - polotka - 2011-09-18 23:16:20 Brawo anju demagogia kwitnie ,szkoda tylko ,że tak wielu rodaków daje się nabierać na te obietnice . Wybory...wybory...wybory ,a po wyborze ,dowalimy przyłożymy zaciskajcie pasa Proszę kliknąć na Obiecanki cacanki Obiecanki cacanki RE: Wybierz - Grześ - 2011-09-19 17:26:32 dodam tylko "... a głupiemu radość" RE: Wybierz - babajaga - 2011-09-19 22:06:12 obiecuję ci - ot co tylko wybierz mnie wyborco -właśnie tak |