Gloria… - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Gloria… (/thread-4317.html) |
Gloria… - norbertus - 2011-09-13 00:24:10 Z aniołami o człowieku Pogadać nie można Czy aby na pewno Gedeon twierdzi co innego Tylko Gloria … Osiołek i Cielątko zrozumiały Ekologicznie Gloria… Człowiekowi W Słowie co Ciałem się stało Gloria z ziemi do nieba Słowami pociechy Gloria nutami co rzeką Ósemek popłynęły do serca To Chwała … Mi się podoba Tam miejsce dla Boga I Człowieka … RE: Gloria… - anja - 2011-09-13 20:52:37 Bardzo pogodny wiersz. Wszystkie Twoje wiersze które czytałam mają podobny "trzon". Wrócę tu jeszcze nie raz. RE: Gloria… - polotka - 2011-09-15 11:20:37 Gloria nutami co rzeką Ósemek popłynęły do serca Tam miejsce dla Boga I Człowieka … Całość norbertusie wspaniała lecz najbardziej mi trafiła do serca ta własnie treść . Pozdrawiam RE: Gloria… - anja - 2011-09-16 21:58:59 Gloria Człowiekowi - to mi się podoba Jeszcze raz, jestem pod wielkim wrażeniem tego wiersza |