NADZIEJA - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: NADZIEJA (/thread-427.html) |
NADZIEJA - monika45bydg - 2009-07-21 12:13:49 NADZIEJA Pałęta się pod nogami Smutek Tęsknota Żal Smutek że tracisz kogoś Tęsknota że ktoś daleko jest Żal że nie spełnią się marzenia Za tym co odeszło w dal Nie przejmuj się Masz środkowy paluszek Pokaż go Smutkowi Tęsknocie Żalowi Wszystkiemu Co się źle kojarzy Z negatywnym życiem A przyjdzie Nadejdzie Radość Spotkanie Spełnią się marzenia Po to jest nadzieja Re: NADZIEJA - anja - 2009-07-21 16:22:14 Moniko masz dobry sposób na smutek, ale jak pokaże paluszek to mnie posłucha ? Podoba mi się :brawo: Re: NADZIEJA - szaraczek - 2009-07-21 19:51:35 Hmmm :mysli: chyba muszę z tym środkowym paluszkiem spróbować Moniko Twoje wiersze zamiast zmusić mnie do zadumy ,refleksji jakoś mnie w radosny nastrój wprowadzają Re: NADZIEJA - monika45bydg - 2009-07-22 05:48:39 Mam nadzieję że będzie tańczyć twoje ciało ciągle z norki się wychylało szaraczeku :radocha: |