nikt nie pisze - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: nikt nie pisze (/thread-4220.html) |
nikt nie pisze - Mariola - 2011-08-05 22:16:51 nikt nie pisze nic, bierze opierunek i wikt na działke pomyka, pobiega,pobryka rozpali grilla i kielbaski wpyla az sie trzesa uszki jak skrzydełka muszki paluchy oblizują brzuchy podtrzymją popijaja zimną colą nie boja sie ,ze potrawy przesolą bawią sie wyśmienicie jawnie nie skrycie o radość trzeba okazywać a nie ponurakiem bywać heheheh RE: nikt nie pisze - polotka - 2011-08-06 23:15:22 ach jak moje oczy się uśmiechają ...bo ja cały czas tutaj trwam i czekam na wasze powroty Buziaki Mariola RE: nikt nie pisze - anja - 2011-08-07 21:40:19 Pewnie po wakacjach "zjadą" i będzie "najazd" forumowiczów Polotka ja też chcem buziaka i daje swojego cmmmmmok RE: nikt nie pisze - polotka - 2011-08-07 23:28:18 anju Tobie zawsze i to bardzo słodkiego dostaniesz ...bo jestem objedzona torcikiem urodzinowym mojej wnusi dla wsiech RE: nikt nie pisze - babajaga - 2011-08-11 18:26:52 bawią sie wyśmienicie jawnie nie skrycie o radość trzeba okazywać a nie ponurakiem bywać heheheh - dobre tak nikt nic nie pisze - lato plaża góry - |