Moniki wiersze (wiersze?) - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Początek (/forum-4.html) +--- Dział: Na dzień dobry (/forum-9.html) +--- Wątek: Moniki wiersze (wiersze?) (/thread-396.html) |
Moniki wiersze (wiersze?) - anja - 2009-07-22 04:04:10 Moniko po takiej ilości twojej twórczości, nikt nie będzie w stanie przeczytać a co dopiero skomentować. Nie chodzi przecież o to żeby tu" nawrzucać" ale pisać, komentować, bawić siebie i innych a nawet uczyć się od lepszych. Zapraszam do przyjaznej twórczości Re: Moniki wiersze (wiersze?) - monika45bydg - 2009-07-22 04:31:52 MÓJ PLAN PISANIA ,CZYTANIA , OPINIOWANIA :mysli: Plan działania sobie obmyśliłam że raz na tydzień powrzucam trochę wierszy , a w następne dni będę czytać ,komentować i bawić się w recenzenta . Sama wierszy nie umiem pisać ,co wychodzi to z przypadku ,ale mam nadzieję że czytając innych czegoś się nauczę .Jeszcze mam dwie godzinki czasu ,zabieram się do czytania i opiniowania :radocha: Mam nadzieje że tak można ? Milutko pozdrawiam Re: Moniki wiersze (wiersze?) - Nina - 2009-07-22 10:50:53 skoro raz na tydzień - a później czytanie i komentowanie...może tak zostawimy? Re: Moniki wiersze (wiersze?) - monika45bydg - 2009-07-22 12:21:41 :mysli: Moja doradczyni ewaklos2 ( pozwól że tak Cię nazwę droga ewaklos2 ) doradziła mi żebym tak jeden za drugim pisaniem się nie " wciskała " ( " wciskała " - moje powiedzenie nie koleżanki ).Tak wiec ją posłucham i będzie mnie troszeczkę mniej HI HI HI .wszystkich milutko pozdrawiam :radocha: Re: Moniki wiersze (wiersze?) - ewaklos2 - 2009-07-22 22:08:17 I znowu na mnie hihihi pozdrawiam nie mniej tylko częściej ale pojedyncze wiersze ok buziaki Re: Moniki wiersze (wiersze?) - monika45bydg - 2009-07-22 23:30:00 Zawsze się słucham jeśli ,jest racja :brawo: |