MÓJ PLAN PISANIA ,CZYTANIA , OPINNIOWANIA - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Początek (/forum-4.html) +--- Dział: Na dzień dobry (/forum-9.html) +--- Wątek: MÓJ PLAN PISANIA ,CZYTANIA , OPINNIOWANIA (/thread-393.html) |
MÓJ PLAN PISANIA ,CZYTANIA , OPINNIOWANIA - monika45bydg - 2009-07-22 04:25:21 :mysli: Plan działania sobie obmyśliłam że raz na tydzień powrzucam trochę wierszy , a w następne dni będę czytać ,komentować i bawić się w recenzenta . Sama wierszy nie umiem pisać ,co wychodzi to z przypadku ,ale mam nadzieję że czytając innych czegoś się nauczę .Jeszcze mam dwie godzinki czasu ,zabieram się do czytania i opiniowania :radocha: Re: MÓJ PLAN PISANIA ,CZYTANIA , OPINNIOWANIA - monika45bydg - 2009-07-22 12:23:17 :mysli: Moja doradczyni ewaklos2 ( pozwól że tak Cię nazwę droga ewaklos2 ) doradziła mi żebym tak jeden za drugim pisaniem się nie " wciskała " ( " wciskała " - moje powiedzenie nie koleżanki ).Tak wiec ją posłucham i będzie mnie troszeczkę mniej HI HI HI .wszystkich milutko pozdrawiam :radocha: Re: MÓJ PLAN PISANIA ,CZYTANIA , OPINNIOWANIA - ewaklos2 - 2009-07-22 22:06:30 Kochana ma nie być Cię mniej tylko pojedynczo pisane wiersze żeby był łatwiej komentować doradzać i po prostu rozmawiać ok :okok: :mysli: ;-) Re: MÓJ PLAN PISANIA ,CZYTANIA , OPINNIOWANIA - szaraczek - 2009-07-22 22:39:52 :rotfl: i z planu nici :lol: Re: MÓJ PLAN PISANIA ,CZYTANIA , OPINNIOWANIA - monika45bydg - 2009-07-22 23:27:32 :dokuczacz: szaraczek śmiej się śmiej , jak złapię cię za uszki będą sypały się gruszki :radocha: Re: MÓJ PLAN PISANIA ,CZYTANIA , OPINNIOWANIA - szaraczek - 2009-07-22 23:41:38 trata tata na pewno te gruszki ale z wierzby :wysmiewacz: Re: MÓJ PLAN PISANIA ,CZYTANIA , OPINNIOWANIA - monika45bydg - 2009-07-24 01:53:02 szaraczek napisał(a): trata tata na pewno te gruszki ale z wierzby :wysmiewacz: Odwiedził mnie szaraczek Żartuje ze mnie Uszka strzyże Nie śmiej się szaraczku Zamiast marchewki buraczka Ci dam :radocha: Re: MÓJ PLAN PISANIA ,CZYTANIA , OPINNIOWANIA - szaraczek - 2009-07-24 20:47:26 monika45bydg napisał(a):Zamiast marchewki buraczka Ci dam :radocha:;P szaraczek marzy o schrupaniu Donalda :dokuczacz: przeca to widać ... jest miesiąc dobroci dla zwierząt!!! Re: MÓJ PLAN PISANIA ,CZYTANIA , OPINNIOWANIA - ewaklos2 - 2009-07-26 21:04:22 ojojo toż tu milusio się zrobiło :lol: :-> :rotfl: |