MIŁOŚĆ - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: DZIAŁ AUTORSKI (/forum-13.html) +--- Wątek: MIŁOŚĆ (/thread-3839.html) |
MIŁOŚĆ - inna20 - 2011-07-04 22:54:59 Nie obudzę słońca Pogubiłam sny Na poduszce marzeń Rozsypałam krople uczuć Po wczorajszej ścieżce W oddali znika twój cień Osnuty mgiełką nostalgii Zawołaj gestem dłoni Swoją samotność Nie obudzę słońca By świeciło tęsknotą Zasłona otuliła drzwi Wczorajszego ciepła Masz dla mnie róże
Nie chowaj rąk do tyłu Wiem, masz dla mnie róże Tylko dlaczego dzisiaj Kiedy nadzieja poszła w świat? Pająk utkał sieć ze smutku Wiatr szumi gdzieś za oknem Ciemna noc, księżyca nie widać Patrzysz, chcąc wniknąć w moje myśli A może cofnąć czas Kiedy pachniało powietrze Ptaki śpiewały głośnym chórem Kochałeś mnie powoli, namiętnie Twoje róże są czerwone Pomalowane barwą miłości Tylko ja jestem dziś inna Ostrożna, z realnym spojrzeniem Przywołaj gestem dłoni To, co wczoraj odeszło Zacerujemy dziurę Naszych rozstań i powrotów RE: MIŁOŚĆ - majak - 2011-07-05 21:29:10 Ale fajnie,że ja na to forum trafiłem A,że mogę czytac coś takiego to już poprostu bajka |