Na rogu - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Na rogu (/thread-3809.html) |
Na rogu - Mimbla - 2011-05-28 15:37:07 "Na rogu" oślepieni przez słońce i wiatr drobią małymi krokami przez park codziennie przylatują nad ten staw cienie krzyczą: ach co za krzyk mały kszyk nawet mówi że brakło tych gołębi w Krakowie lecz jest kszyk nie mogę teraz rozmawiać wyjechałem na studia medyczne halo RE: Na rogu - polotka - 2011-05-28 17:37:38 a tutaj jeszcze wrócę RE: Na rogu - anja - 2011-05-28 20:23:44 Sympatyczny wiersz, dużo w nim wspomnień i melancholii. Jeżeli pozwolisz napiszę jedną uwagę, pozbyła bym się tego pogrubionego oślepieni przez słońce i wiatr drobią małymi krokami przez park codziennie przylatują nad ten staw cienie krzyczą: ach co za krzyk mały kszyk nawet mówi że brakło tych gołębi w Krakowie lecz jest kszyk nie mogę teraz rozmawiać wyjechałem na studia medyczne halo RE: Na rogu - babajaga - 2011-06-16 17:25:29 anja ma racje - też bym się pozbyła |