Brak weny - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Satyra (/forum-19.html) +--- Wątek: Brak weny (/thread-3755.html) |
Brak weny - anja - 2011-05-09 22:42:19 jedna pani z łodzi co samotnie chodzi szuka wokół swojej weny nabawiła się migreny ras spytała swą sąsiadkę listonosza, koleżankę panią z kiosku, pana Gienia ale weny nigdzie nie ma jak jesienią odleciała w ciepłych krajach zimowała teraz u nas słonko grzeje wena milczy i się śmieje już nie wróci do łodzianki dosyć ma już pewnej Anki i w Afryce mieszka sobie zaraz wierszyk nam wyskrobie a ja okna pootwieram może wróci moja wena [attachment=724] RE: Brak weny - Grześ - 2011-05-10 21:33:24 Wróci Vena do Taj psani. Wróci do cudownej Ani. Niech się Ania nie przejmuje brakiem w chwili czy tez dwóch. Vena przyjdzie, bedzie z Tobą razem ciało oraz duch RE: Brak weny - Grześ - 2011-05-10 21:33:24 Wróci Vena do tej pani. Wróci do cudownej Ani. Niech się Ania nie przejmuje brakiem w chwili czy tez dwóch. Vena przyjdzie, bedzie z Tobą razem ciało oraz duch RE: Brak weny - polotka - 2011-05-10 21:59:36 Anja normalnie załamka i któż to tak pięknym wierszem narzeka na brak weny hmmmm RE: Brak weny - wolwerin - 2011-05-13 17:01:35 Polotka ma rację,a Anja tylko kokietuje,wiersze pisze,a z nas żartuje--fajny wiersz anju jeśli tak piszesz bez weny,to co dopiero z weną,ech,kobieta-poetka,to taki poetycki koktajl Mołotowa--nigdy nie wiesz,co namiesza w głowach,sercach i umysłąch..,ale mieszaj..,to taaakie cudne) pozdrawiam! Janusz RE: Brak weny - babajaga - 2011-05-14 16:57:59 anja z nami se żartuje a z wena sobie flirtuje podoba mi się twój wiersz. |