Powitanie - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Początek (/forum-4.html) +--- Dział: Na dzień dobry (/forum-9.html) +--- Wątek: Powitanie (/thread-3743.html) |
Powitanie - maluna21 - 2011-04-27 12:01:47 Jestem tutaj nowa i chcę się przywitać Bardzo lubię czytać wiersze i trochę piszę. Liczę na umiarkowaną krytykę RE: Powitanie - majak - 2011-04-27 14:42:03 Witaj słoneczko RE: Powitanie - anja - 2011-04-27 19:18:19 Witaj i baw się dobrze. A to na przywitanie [attachment=723] RE: Powitanie - polotka - 2011-04-27 20:09:28 Witaj milutko maluna21 ... oOoooooooo oczko a to już dobrze wróży Czuj się wspaniale tutaj nie ma krytykantów tylko sami pomagierzy RE: Powitanie - babajaga - 2011-04-28 17:16:48 maluna21 witaj wśród swoich Miło nam, że jesteś... A to na przywitanie... Tylko nie kuś tak jak Ewa w raju... a jest kogo uwierz mi... Jest tu miły Grześ- który chwilowo uciekł gdzieś jest pan wolwerin z z rozwianymi włosami - który kusi swoimi wierszami jest małe P - ale chwilowo znikło gdzieś.. Jest leszek009 - który uwodzi słowem Są miłe panie Biała Dama - co bawi się słowami minawia - to Dotykowa poetka fryzjerka - która ostatnio mało do lusterka zeka anja - nasza faworytka Mariolka - co pięknie recytuje i w radiu czasami nas zaskakuje polotka - nasza czarownica -na miotle lata ..lecz Dotyku nie zamiata babajaga - co czasami czaruje.. i wielu wielu innych wspaniałych poetów - o których zapomniałam nie pamiętam lub nie zdążyłam poznać..za to ich serdecznie przepraszam a ciebie maluna 21 .do pisania zapraszam.. (przepraszam wszystkich - za moje gadanie ale dzisiaj taki dzień mnie naszedł) RE: Powitanie - maluna21 - 2011-05-01 12:43:27 Bardzo dziękuję za miłe powitanie i przedstawienie mi kilku forumowiczów. Mam nadzieję na sympatyczne znajomości na tym forum o tak pięknej nazwie .................. RE: Powitanie - polotka - 2011-05-01 18:31:33 ale się zaczerwieniłam babajago ...chyba muszę się bardziej przyłożyć do wymiatania a właściwie odkurzania tylko cosik mi ten odkurzacz strajkuje |