błąd - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: błąd (/thread-3703.html) |
błąd - ulotna - 2011-03-27 22:22:39 Popełniłam błąd wybaczyć nie potrafiłeś odszedłeś więc zostawiając pustke w mym sercu Zapomnieć nie potrafiłeś poczucie winy wciąż we mnie tkwi. Zagościło na nowo szczęście w Twym sercu a ja..? Swoją porażkę obracam w sukces podnosząc się z wiarą na lepsze jutro.. "Jeśli w drodzę do celu Potknę się, zwątpie i stracę duszę Potwierdzi bez namysłu ten kto mnie znał Że tak ciężkiego życia nikt nie miał Bez ojca-bez pieniędzy-bez szans i przewodnika Wewnętrzny głos mam za sternika jeśli powiedze mnie źle i nie wygram NA BŁĘDACH SIĘ BĘDĘ UCZYŁ I JESZCZE RAZ SIĘ NA TO ZDOBĘDĘ" Tupac Shakur.. ps. Wiem, że bez rymu, ale czy wiersz musi zawsze mieć rym? RE: błąd - anja - 2011-03-27 22:49:07 Pierwsza część na tak ale to co dalej to inny wiersz, nie bardzo związany z tym pierwszym. Tego wersu nie rozumię, może przybliżysz. jeśli powiedze mnie źle i nie wygram RE: błąd - ulotna - 2011-03-27 22:58:36 a właśnie tu sie mylisz bo mają do siebie bardzo dużo. a tam miało być "powiedzie" literówka. I chodzi tu o błędy jakie popełniamy w naszym życiu |