Zdarzenie losowe - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Zdarzenie losowe (/thread-3666.html) |
Zdarzenie losowe - Teresa - 2011-03-03 00:29:34 rachunkiem wariacyjnym obliczam granice rozwiązania trójkąta jazgotliwej żony i wypuszczam dżina z butelki na dnie huśtam lęki w przestrzeni funkcyjnej cholernej kombinatorki rozkładu trójwymiarowego kanałów zdrad matematyczka z jednostką urojoną alternatywy Fredholma z jądrem symetrycznym a ja mam jaja w nawiasach z operatorem całkowitym albo koparki Nobas po wstępnej analizie niepodzielności rzucę tezą o zdefiniowanie wiarygodności połowicy znanym mi logarytmem odwetu a dżina zamknę w butelce argumentem arcus cosinus niech dusi się nadal tajemnicą aksonometrii dwudzielnej RE: Zdarzenie losowe - Grześ - 2011-03-03 22:41:54 w euklidesowym świecie brzmi to jak teoria ger niech więc gra RE: Zdarzenie losowe - anja - 2011-03-03 22:43:46 Wspaniale wplotłeś terminy matematyczne w tematycznie prosty wiersz. Jestem pod dużym wrażeniem. RE: Zdarzenie losowe - babajaga - 2011-03-04 21:26:07 Zdarzenia losowe rozważa się w rachunku prawdopodobieństwa. nieźle to wykombinowałaś... niech dusi się nadal tajemnicą aksonometrii dwudzielności RE: Zdarzenie losowe - Grześ - 2011-03-05 21:22:11 a czymże jest teoria gier? |