Do M. - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Do M. (/thread-3649.html) |
Do M. - wolwerin - 2011-02-24 22:02:16 Cuda naprawdę się zdarzają chyba już o tym dobrze wiecie ale największe tu bywają w naszym wspaniałym internecie pewna Dama piękna, szalona swymi wierszami tak czaruje a robi to jak nawiedzona sam czasem jej słów nie pojmuję jej słowa, to czysta liryka metafory, piękna epika gdyby dodać szczyptę dramatu to byłaby jak z poematu bardzo kocham się w jej poezji Bóg ją obdarzył wielkim darem chcę darować jej kilka frezji taka ma miłość z awatarem chciałbyś wiedzieć, kto to być może lecz ja powiedzieć ci nie mogę numer komórki daj mi, Boże będzie lekarstwem na mą trwogę. RE: Do M. - anja - 2011-02-24 22:58:51 Teraz dałeś do myślenia, ale ......... życzę Ci powodzenia RE: Do M. - Serena - 2011-02-25 12:47:38 Ale się rozbrykałeś Jaśku....)) Nie nadążam czytać...))) RE: Do M. - babajaga - 2011-03-13 23:43:20 Cuda naprawdę się zdarzają |