Gołe baby - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Gołe baby (/thread-3644.html) |
Gołe baby - wolwerin - 2011-02-23 16:20:21 Dostałem od lekarza lek nowy nazajutrz poczułem się jakiś słaby zaczęły się dziwne zawroty głowy i wszędzie widziałem gołe baby i myślę o co tu kurde chodzi co on mi zaaplikował niech sam zje jeśli nie szkodzi ten stary wstrętny konował jakoś doszedłem do siebie i wita mnie już moja ulica lecz nagle z zza rogu wybiega gołych bab cała ławica zacząłem szybko uciekać lecz one jak nawiedzone mogły przecież wybierać dlaczego wciąż w moja stronę schowałem się w domu starców myślałem tu będzie bezpiecznie lecz to co tam zobaczyłem to chyba musiało żyć wiecznie obwisłe cycki i schaby zebrało mi się na mdłości wszędzie znów gołe baby więc wołam Panie litości i wtedy się na mnie rzuciły te baby wstrętne i grzeszne no i mnie mendy zgwałciły to wcale nie było śmieszne i byłyby mnie zamęczyły bo kto by ich żądzę ostudził lecz męki się wreszcie skończyły bom się w porę obudził lecz teraz zasnąć się boję śpię czujnie jak dachowe koty nie chodzi mi o życie moje ale o moje klejnoty. RE: Gołe baby - anja - 2011-02-23 22:40:49 Klejnoty droższe niż życie. NO, no nie dziwię się że masz stracha, bo jak by mnie goniły gołe baby też bym zwiewała RE: Gołe baby - babajaga - 2011-02-23 22:52:45 i kto by pomyślał że boisz się gołych kobiet |