Zaklęty w człowieka - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Zaklęty w człowieka (/thread-3634.html) |
Zaklęty w człowieka - wolwerin - 2011-02-20 19:19:24 Urodziłem się jako żaba beztroskie życie wiodłem w stawie w dzień pływanko, nocą zabawa od rana prażenie na trawie. Sielanka się nagle skończyła zjawiło się babsko z daleka swe pyszczycho mi przyłożyła no i mnie zmieniła w człowieka. Lista jej żądań była spora powiedziała, że jestem nowy mam wejść w rolę jej wibratora ale o napędzie jądrowym. Pomyślałem trzeba z tym skończyć nie będę jej sex-niewolnikiem w ten sposób mnie babsko wykończy mam być w dzień koniem, w nocy bykiem?! W te pędy do stawu pognałem żabeńka wciąż na mnie czekała buziaków moc całą dostałem i w końcu mnie odczarowała. Życie znów swoim płynie torem a w cholerę mi z taką babą jak mam być tylko wibratorem wolę do końca zostać żabą. RE: Zaklęty w człowieka - Serena - 2011-02-20 20:55:54 Zostawiam dla Ciebie miejsce w swoim stawie... Nawet liść nenufaru wrzucę... RE: Zaklęty w człowieka - wolwerin - 2011-02-20 21:04:39 DZięki..,do Twojego stawu zawsze miło wskoczyć,sama wiesz)) Janek RE: Zaklęty w człowieka - anja - 2011-02-20 21:27:52 Rozbawiłeś mnie, śliczna bajka dla dorosłych na dobranoc a puenta wspaniała hahahahahahahaha RE: Zaklęty w człowieka - babajaga - 2011-02-20 21:28:19 świat znowu jest ten sam dobrze nam znany szary kolor - taniec miłości - już nie ten sam kostium na dnie szafy- może kiedyś księżniczka pocałuje żabę RE: Zaklęty w człowieka - wolwerin - 2011-02-20 23:10:47 Biedna żaba(( RE: Zaklęty w człowieka - polotka - 2011-02-21 19:07:13 co się uśmiałam .....to moje Dziękuję |