![]() |
Chwila - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Chwila (/thread-3586.html) |
Chwila - Maigret - 2011-01-28 03:16:15 Poczytałem sobie nieco wierszy tutaj i chcę się podzielić swoimi...ale nie chce robić bałaganu niepotrzebnego więc tylko wrzucę link do mojej stronygdzie się znajdują ![]() ![]() http://weakness1.yolasite.com/ -zamiwszczam tam wszystko co napisze czasem lepsze czasem gorsze ale własne ![]() Chwila Nieznana chwila, czas lęk zabija, radość wysysa rani dobija, obca nieznana chwila życie daje i sama zabija wszystko co jest to tylko chwila, było i nie ma, co jest to przemija czego nie ma to moja siła mój duch zgwałcony i umysł złożony, me serce bijące lodem zakłute, czarnej róży kolcem rozprute. Serce me krwawi, dusza w krwi topi radość przemija, wraz z nią młodość i wszelka siła. Znów się rozpadam, ręce swe składam w otchłani życia, na progu śmierci zatracam duszę, powstrzymać to muszę. Poprzez jedną chwile lęk swój zabije, zachowam wspomnienia, stłumię pragnienia, rzucę w wir życia w chwili mej śmierci Nic do stracenia prócz ukrytego marzenia. RE: Chwila - babajaga - 2011-01-28 09:27:08 mogłabyś zmienić zapis - wiersz by zyskał na tym (na zwrotki)
treść również dobra... Witaj na portalu życzę dobrej zabawy RE: Chwila - anja - 2011-01-28 10:06:55 Witaj Maigret Miło nam że zawitałaś do nas. Ja z kolei wolę wiersz podzielony na zwrotki, ale rozumię że każdy autor pisze tak jak lubi. Czytałam kilka wierszy na Twojej stronie i pragnę Cię przekonać do wklejania również tutaj, każda taka strona autorska jest odrębną własnością a tu jesteśmy razem i nie tylko piszemy ale komentujemy, żartujemy, bawimy się itp. ZAPRASZAMY ![]() RE: Chwila - polotka - 2011-01-29 12:58:41 (2011-01-28 03:16:15)Maigret napisał(a): Poczytałem sobie nieco wierszy tutaj i chcę się podzielić swoimi...ale nie chce robić bałaganu niepotrzebnego więc tylko wrzucę link do mojej stronygdzie się znajdują ![]() ![]() chociaż ja polotka lecz wolę po forum latać tak ,że jak prosi anja wklejaj waćpan wiersze wspaniałe też tutaj ![]() Pozdrawiam RE: Chwila - Maigret - 2011-01-29 17:19:18 Mógłbym nie ktoś naprowadzić, dlaczego z kobietą się kojarzy mój nick? ![]() RE: Chwila - anja - 2011-01-30 00:27:22 Mea culpa, Twój nick skojarzył mi się z Margeritą, Małgorzatą itp. [attachment=675] |