Zakochana poetka - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Zakochana poetka (/thread-3577.html) |
Zakochana poetka - minawia - 2011-01-27 11:15:57 Cytat wybrany z postów do wiersza „Kobieta o kobiecie” „…nie jestem poetką. Ważne, że jestem kochaną kobietą.”- Biała_dama przelewa serce na papier ubiera w słowa słowa malowane malowane duszą zmysłami i ciałem wzrusza czytam jej wiersze podziwiam wrażliwość przekazywane westchnienia w nich każdy wyraz maluje jak pędzel na płótnie sceny miłosnej euforii a mnie tych wyrazów wciąż brakuje bo to ja nie poetka chociaż też kochana i zakochana kobieta RE: Zakochana poetka - babajaga - 2011-01-27 20:20:13 Kiedy poeta jest zakochany, ukazuje światu piękno piórem namalowane a ja czytam jej wiersze podziwiam wrażliwość przekazywane westchnienia Pięknie potraficie pisać i Ty minawio i ty Biała damo waszą poezją można się zachwycać... RE: Zakochana poetka - anja - 2011-01-27 21:02:54 Powtórze za babajagą waszą poezja można się zachwycać... ale do klubu pewnie mnie nie wieżmiecie bo chociaż ja też nie poetka, ale nie zakochana RE: Zakochana poetka - polotka - 2011-01-29 13:08:23 (2011-01-27 21:02:54)anja napisał(a): Powtórze za babajagą waszą poezja można się zachwycać... a ja jestem zakochana ........................... w Waszych wierszach Oooooooo |