Przepraszam - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Poezja w tonacji (/forum-20.html) +--- Wątek: Przepraszam (/thread-3399.html) |
Przepraszam - Batman - 2010-12-16 13:18:53 1.Wolę zginąć niż w ciszy umierać ostatni głos mew usłyszeć pójść na plażę muszelki pozbierać bo prawdziwych przyjaciół już nie ma kwitła przez lata piękna siła przynajmniej słońca nie brakowało w nocy księżyc oświetlał wszystkie drogi do nieba. Ref: Zabrakło jednego słowa które w sercu zatrzymało oddech na mych piersiach na stałe tam zostało. Już nie dotknę twoich rąk tak czule chciałbym przytulić nie usłyszę twoich słów które miały sens. 2.Mijają lata tak bezczynnie w strugach deszczu jest moja łza chciałbym jeszcze cię usłyszeć i zobaczyć twoją twarz. Tylko proszę o jeden sen w którym powiesz że wybaczysz. w tym momencie jak na razie gaśnie mój blask. Ref: Zabrakło jednego słowa które w sercu zatrzymało oddech na mych piersiach na stałe tam zostało. Już nie dotknę twoich rąk tak czule chciałbym przytulić nie usłyszę twoich słów które miały sens. ...x2 RE: Przepraszam - anja - 2010-12-16 23:03:23 Zaśpiewałam sobie przed spaniem. Może zamiast które w sercu zatrzymało napisz które serce zatrzymało RE: Przepraszam - polotka - 2010-12-17 20:51:21 też sobie pośpiewałam a na jaką melodię .....nie napiszę a że fałszowałam ...no cóż RE: Przepraszam - Batman - 2010-12-17 21:04:07 Dzięki Polotka, nie ważne na jaką melodię ważne by się spodobały słowa RE: Przepraszam - babajaga - 2010-12-18 16:04:33 i ja sobie zaśpiewałam...ha ha ha ha nawet fajnie mi to wyszło RE: Przepraszam - Onufry - 2010-12-18 18:31:47 tak można to zaśpiewać i wychodzi bardzo fajnie |