Starsza Pani i Apteka - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Satyra (/forum-19.html) +--- Wątek: Starsza Pani i Apteka (/thread-3346.html) |
Starsza Pani i Apteka - Grześ - 2010-12-06 19:52:53 Pewna żwawa, 80-letnia staruszka wchodzi do apteki: - Czy ma pan środki przeciwbólowe? - Tak, proszę pani. - Czy ma pan leki na reumatyzm? - Tak, proszę pani. - Czy ma pan viagrę? - Tak, proszę pani. - Czy ma pan maść na hemoroidy? - Tak, proszę pani. - Czy ma pan leki na serce? - Tak, proszę pani. - Czy ma pan leki wspomagające pamięć? - Taaak, proszę pani... - Czy ma pan pieluchy dla dorosłych? - Taaak, proszę pani... - Czy ma pan.... - Niech pani przestanie, Jest pani przecież w aptece, Mamy TU wszystkie potrzebne środki. Co pani potrzebuje? - Pod koniec miesiąca wychodzę za mąż za mojego długoletniego przyjaciela Leona. On ma 95 lat. Chciałabym Po prostu wiedzieć, Czy możemy u pana zostawić listę prezentów ślubnych. RE: Starsza Pani i Apteka - polotka - 2010-12-06 20:16:13 hahahaha ...dbająca,zapobiegliwa żwawa nie zapomniała nawet o viagrze tzn.zadbała o siebie też RE: Starsza Pani i Apteka - anja - 2010-12-06 21:23:38 Polotka już wszystko napisała , tylko się pośmiać RE: Starsza Pani i Apteka - babajaga - 2010-12-06 22:32:49 oj Grzesiu..wiedziałam ,że z humorem lubisz kroczyć ale ,że aż z takim? zadziwiasz mnie coraz bardziej... RE: Starsza Pani i Apteka - polotka - 2010-12-06 22:38:44 Grześ to Grześ ...Grzech/u wart |