nadszedł czas rozstania - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: nadszedł czas rozstania (/thread-3205.html) |
nadszedł czas rozstania - ulotna - 2010-11-03 12:35:45 Wszystko jest do pokonania, Lecz nie czas rozstania. Byłeś przy mnie, Ja przy Tobie, Byliśmy RAZEM! Jak jeden człowiek, z uczuciami, wartościami i z miłością- tą bez granic. Jeden błąd rozdzielił nas, Nie pomoże nawet czas, czas do zagojenia ran, które przyszły szybko nam. Jeśli zechcesz Ja przybędę, ale dłużej nie każ czekać. Byłam z Tobą! nie chce tego się wyrzekać. I bez wyrzekania siebie. Kocham Cię! a wszystko inne...?- nie wiem RE: nadszedł czas rozstania - anja - 2010-11-03 16:24:28 A któż z nas tego nie przeżył w życiu Rozstania są trudne ale nie uniknione, ale miłość najważniejsza RE: nadszedł czas rozstania - ulotna - 2010-11-03 16:28:23 ale jest skutek i przyczyna. gdyby nie to rozstanie pewnie nie zaczęła bym pisać ( a może to i lepiej) hihi RE: nadszedł czas rozstania - polotka - 2010-11-03 18:19:06 Ot i szczęściara ... "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło " Pozdrawiam. RE: nadszedł czas rozstania - babajaga - 2011-03-14 18:48:43 Wszystko jest do pokonania, Lecz nie czas rozstania. człowiek wszystko przeczy-ma |