Bo ja.... - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Bo ja.... (/thread-314.html) |
Bo ja.... - czardasz - 2009-08-26 15:02:25 bo ja jedynie chcę budzić się obok ciebie wtulać w ramiona twe oddać całą siebie bo ja jedynie chcę uśmiechać się niewinnie i ty dobrze wiesz że nie jest to dziecinne bo ja jedynie chcę byś zawsze był przy mnie pieszczotami zmywał sen bym zapomniała o zimnie bo ja jedynie chcę zachować marzenia na smutne jesiennie dni tylko ciepłe wspomnienia Re: Bo ja.... - anja - 2009-08-27 00:18:16 No właśnie takie trochę, odrobinka a facetowi trzeba "kawę na ławę" :lol: Alinko ostatnie 1,5 zwrotki może też 1 enter. A może to jest zamierzone Re: Bo ja.... - czardasz - 2009-08-27 08:11:19 dziekuję Anju....pozdrawiam ciepło :-) Re: Bo ja.... - minawia - 2009-09-11 12:11:54 Alinko, ja jedynie chcę tego samego co zawarte jest w treści wiersza. w ostatniej zwrotce przestawiłabym szyk wersów, moja propozycja bo ja jedynie chcę na smutne jesiennie dni zachować marzenia tylko ciepłe wspomnienia lub, tak jak masz ale dodając spójnik i bo ja jedynie chcę zachować marzenia na smutne jesiennie dni i tylko ciepłe wspomnienia jakoś tak mi logiczniej brzmi ostatni wers też będzie 8-ośmiosylabowy jak w poprzedniej zwrotce pozdrawiam Re: Bo ja.... - czardasz - 2009-09-24 11:57:56 Dziekuje bardzo :-) Re: Bo ja.... - szaraczek - 2009-09-24 20:39:22 Ja niczego nie poprawię bo ...nie znam sie na tym :brawo: bo mi ....podoba się Twój wiersz :-D |