Czekaj na mnie - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Czekaj na mnie (/thread-3126.html) |
Czekaj na mnie - leszek009 - 2010-10-17 11:36:20 czekaj na mnie dziś kochana przyjdę do ciebie na pewno chociaż jesteś w domu sama nie zamykaj drzwi przede mną Przyjdę aby ciebie odwiedzić I miłosnych doznać wzruszeń jak bardzo gorąco kocham cię dzisiaj opowiedzieć muszę trochę pieszczot pocałunków zostawić na ci pożegnanie byś nie pozostała w smutku kiedy nadejdzie rozstanie S-c 2008-04-16 RE: Czekaj na mnie - meg04 - 2010-10-17 12:06:35 Zamiast wytykać co mi w duszy nie gra w tym wierszu, spróbuję wtrącić miedzy wersy, by płynniej popłynęło (dobrze gadum? płynniej popłynęło) Czekaj na mnie czekaj na mnie dziś kochana przyjdę do ciebie na pewno chociaż jesteś w domu sama nie zamykaj drzwi przede mną Przyjdę aby cię odwiedzić i miłosnych doznać wzruszeń jak gorąco kocham ciebie dzisiaj opowiedzieć muszę trochę pieszczot pocałunków zostawię na pożegnanie byś nie pozostała w smutku kiedy nadejdzie rozstanie *************************** ja sensu tu nie zmieniałam, starałam się tylko rytmikę uchwycić i w wierszu zostawić, ale to nic nie oznacza. RE: Czekaj na mnie - polotka - 2010-10-17 14:15:52 Nie wielka zmiana i sobie popłynęłam ...........w krainę marzeń |