Plotka jak morderca - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Plotka jak morderca (/thread-3016.html) |
Plotka jak morderca - meg04 - 2010-08-18 19:10:34 kiedy historia stanie na baczność zaciśnie usta kłamstwom zbiorowym oczy szeroko i nade wszystko będzie tępione morderstwo słowem przecież dowodów żadnych i nigdy a siejesz z wiatrem niesione bzdury na powielaczu rozmnażasz krzywdy echo przyniosło tu płacz ponury mówią że krótkie w żywot kończyny jeśli na kłamstwie bazę oparli mydlaną bańką będzie jedynie owoc wszystkiego poniosą diabli RE: Plotka jak morderca - babajaga - 2010-09-06 07:53:50 [img][/img] /siła plotki/ niekiedy może bardzo skrzywdzić... RE: Plotka jak morderca - anja - 2010-09-07 06:27:38 Bardzo trafny wiersz niestety ciągle na czasie. Niestety, bo ja mam już przesyt. Brawo meg, mnie coś wena odeszła RE: Plotka jak morderca - polotka - 2010-09-09 21:21:33 tak to z plotką bywa...gadu gadu a po prawdzie ani śladu i jak skrzywdzić potrafi plotka ...chociaż kłamstwo niby ma krótkie nogi. Meg bardzo spodobał mi się Twój wiersz.Dziękuję |