Dziękuję Panie O. - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Dziękuję Panie O. (/thread-3002.html) |
Dziękuję Panie O. - meg04 - 2010-08-05 21:26:42 piszę Ci podziękowanie za wspaniały WOODSTOK uczysz ludzi pięknych rzeczy - jak radzić z wolnością stąd szacunek wielu istot i potok słów szczerych niechaj wiecznie gości miłość - najpiękniejsza muza zrodzona z godnością w błękicie nieba i różowych zawsze dni szczególnie w sierpniu na przystanku gdziekolwiek on będzie niechaj muzyka rozbrzmiewa zdobywając ludzkie serca i zapada w pamięci i Polskę rozsławia a Tobie Niezastąpiony Mistrzu Muzycznych Wydarzeń skromne moje dziękuję RE: Dziękuję Panie O. - anja - 2010-08-06 07:21:36 Chociaż to nie moja impreza - raczej mojego syna - to z przyjemnością przeczytałam. RE: Dziękuję Panie O. - polotka - 2010-08-18 15:49:24 A ja dziękuję J.Owsiakowi za WIELKĄ ORKIESTRĘ ŚWIĄTECZNEJ POMOCY cóż nie potrafię tego uczynić tak pięknym wierszem.Brawo Meg RE: Dziękuję Panie O. - meg04 - 2010-08-18 20:30:11 dziękuję dziewczyny za miłe słowa, bo jemu się należą. |