Modne... życzenia? - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Modne... życzenia? (/thread-2917.html) |
- czardasz - 2007-12-23 12:36:58 dzisiaj jest wielka radość w nas zbliża się czas kolęd śpiewania zbliża się świąteczny czas opłatkiem miłości łamania idą święta najpiękniejsze święta stoły bialym obrusem i szczęściem nakryte dziecina w żłóbku siankiem okryta a serca nasze na innych otwarte łamiemy się opłatkiem miłości przytulamy do serca naszych bliskich życzymy szczęścia zdrowia i radości wierzymy w moc życzeń składanych w ten dzień ludzie się zmieniają biały puch z nieba leci i gwiazdkami świeci zwierzęta ludzkim głosem się odzywają księżyc oświetla drogę spieszących na pasterkę dzieci a ja mam takie swoje małe życzenie by szczęście bliskich nie omijało by spełniły się ich marzenia w ich rodzinach się dobrze działo - Melt - 2007-12-31 00:11:40 Gdyby przez cały rok było pieknie ... czego moglibysmy życzyć sobie w Nowym Roku? - Ginsana - 2008-01-01 20:01:08 dobry wiersz.Teraz to komercjalizm wszystko załatwił ech.... - norbertus - 2008-01-10 23:25:00 A wystarczy gest jakieś słowo i już jest szczęśliwie nie wspominając o uśmiechu. Wzbdza emocje sięga głęboko. Pozdrawiam[glow=darkred][/glow] - czardasz - 2008-11-27 10:22:27 a co tam mój świateczny wiersz robi |