W aptece - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Czas wolny (/forum-8.html) +--- Dział: Humor (/forum-42.html) +--- Wątek: W aptece (/thread-2880.html) |
W aptece - Ginsana - 2008-01-12 16:03:04 Przychodzi Jasiu do apteki i prosi: - poproszę kwas acytylosalicylowy - Znaczy się Aspirynę? - ach, no tak.Zawsze zapominam tę trudną nazwę - odpowiada Jasiu farmaceutce :rotfl: - Ginsana - 2008-01-18 22:10:23 mój ulubiony dowcip ostatnio :lol: ja własnie używam tez słowa kwas acetylo.... - Guest - 2008-06-05 14:28:15 W aptece długa kolejka, w niej młody chłopak. Wreszcie jego kolej: - Poproszę prezerwatywy o smaku malinowym, albo nie nie, może wiśniowe. Nie nie, może bananowe... I tu oddzywa się starsza pani stojąca w kolejce: - Synku będziesz pier**lił, czy kompot gotował? Przychodzi małe dziecko do apteki i się pyta: - Czy to pani sprzedaje tran??! - Tak, to ja. - Ty ŚWINIO!!!! Przychodzi baba do apteki i mówi do aptekarza, że chce kupić arszenik. - Po co pani arszenik? - pyta aptekarz. - Chcę otruć mojego męża, który mnie zdradza. - Droga pani, nie mogę pani sprzedać arszeniku, aby pani zabiła męża, nawet w przypadku gdy sypia z inną kobietą. Na to kobieta wyciąga zdjęcie na którym jej mąż kocha się z żoną aptekarza. - Ooo! - mówi aptekarz - Nie wiedziałem, że ma pani receptę. - Ginsana - 2008-06-05 18:24:40 hehehe....a toście mi humor poprawiły :lol: .Wszystkie dobre, najlepszy ten z kompotem ...hehehehe - male_p - 2008-06-05 19:17:20 Dla odmiany przykład z życia. Mam taką sąsiadkę jedyną w swoim rodzaju .... Mając córkę w wieku nastoletnim przyszła do apteki i po odczekaniu czasu w ogonku na pytanie aptekarki co Podać Powiedziała Rozglądając się po aptece .. "Poproszę gwiżdż na pryszcz ..." |