Czym jestem - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Czym jestem (/thread-2795.html) |
Czym jestem - Melt - 2008-01-27 12:52:20 Czym jestem spójrz mój błękicie jestem pyłem tylko twarz nieświadoma uśpiona jeszcze płytko łagodne rysy i szare przestworza błądzą leniwie szukając głębi morza tańczę wśród nurtów leciutko się unosząc opadam na dno o spokój tylko prosząc nikt już nie znajdzie i nikt nie odkryje me skryte myśli woda przykryje spójrz mój błękicie pożegnam cię uśmiechem całe moje życie było tylko grzechem ... - Ginsana - 2008-01-27 14:38:59 Bardzo mi sie podoba Twój wiersz.....Czytam go już któryś raz...zasługuje na to... ps.co do rymów sie nie wypowiadam.Jako treść mnie ujął - czardasz - 2008-01-27 23:26:36 spójrz mój błękicie pożegnam cię uśmiechem całe moje życie było tylko grzechem ... _________________ grzech jest wpisany w nasze życie ,,,,,, - Mikoku - 2008-02-08 21:44:21 super jaki realistyczny, szczery do bólu to cała ja... |