koniec lata - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: DZIAŁ AUTORSKI (/forum-13.html) +--- Wątek: koniec lata (/thread-278.html) |
koniec lata - fryzjerka - 2009-09-26 22:20:51 już trawa traci swą zieloność liście na drzewach jakieś blade róże nie pachną tak jak w czerwcu a rano muszę wypić kawę ranki wilgotne całkiem mgliste słońce słabiutkie nie dogrzewa nie mam już w sobie tej energii co każe skakać głośno śpiewać robię się cicha zadumana jeszcze porządki zrobię w szafie śliwki przesmażę na powidło najgorsze że mnie w gardle drapie bursztyny wyjmę ze szkatułki na stole wrzosy niech pięknieją będę do ciebie listy słała z miłością letnią i nadzieją RE: koniec lata - babajaga - 2010-09-04 10:31:45 smutny koniec lata ..z nadzieją na lepsze jutro.. ale jesień też jest bogata... mimo chłodu..ma w sobie tyle uroku... Pozdrawiam ciebie serdecznie Halinko... RE: koniec lata - anja - 2011-09-22 19:52:11 Wygrzebałam ten wierszyk fryzjerki, bo to dzisiaj KONIEC LATA. Szkoda że fryzjerki nie ma z nami, ale mamy jej wiersze to i ona może powróci RE: koniec lata - babajaga - 2011-09-23 09:05:47 szkoda,że już tu nie zagląda - ale mam namiary na jej blog http://artystka-musztardapoobiedzie.blogspot.com/ RE: koniec lata - polotka - 2011-09-23 11:38:14 Oj dziekuje anju za wygrzebanie wierszy o jesieni ..własnie przymierzałam się do tego a Ty mi podałas na tacy ...buźka duża za to babajaga a dla Ciebie też łogromniasty cmokas za namiary RE: koniec lata - anja - 2011-09-23 22:41:59 (2011-09-23 09:05:47)babajaga napisał(a): szkoda,że już tu nie zagląda - ale mam namiary na jej blog Wiele osób "odeszło" do blogów. Moim zdaniem blogi są samotne, piękne ale samotne, na forach tętni życie. RE: koniec lata - kahja - 2012-08-28 23:32:15 Cytat:Wiele osób "odeszło" do blogów. Moim zdaniem blogi są samotne, piękne ale samotne, na forach tętni życie. tak, właśnie przychodzę z bloga, zbyt mocno samotność dała mi się we znaki. więc mówię dziś: witajcie! |