![]() |
Po latach - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Po latach (/thread-2665.html) |
Po latach - Melt - 2008-02-18 00:47:08 Po latach ten sam poranek jak każdy inny oddech tak jak co dzień ... serce uderza swym rytmem która to już kawa o świcie? ile lat? i dni i nocy ... wiary, niewiary ... aż w chwili jednej świat odwraca się do mnie oczy patrzą nareszcie nie wierząc jeszcze ... uszy słyszą ponownie głos jak muzykę przepiękną i uśmiech po latach i łzy najsłodsze ... cóż rzec można gdy gardło ściśnięte cóż zrobic mozna gdy ręce wstrząśnięte serce odżyło uspione w swych datach i uwierzyło ... w miłość po latach ... - norbertus - 2008-02-19 00:02:10 Tak po latach jesteśmy wstanie uchwycić to co najpiekniejsze najdrobniejsze niuanse uczuć. Pieknie pokazane w poezji słowa. Pozdrawiam - Ginsana - 2008-02-21 21:04:14 ja raczej to odczułam jako starą miłość, która w przysłowiu nigdy nie rdzewieje... ładnie napisane, tak od serca i z sercem.... |