Kryzys wieku dojrzałego - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Nasza Proza (/forum-6.html) +--- Dział: Opowiadania (/forum-29.html) +--- Wątek: Kryzys wieku dojrzałego (/thread-2652.html) |
- Ginsana - 2008-02-20 21:10:42 normalnie, aż się przeraziłam.Poleciałam do lustra , by sprawdzić ile z tego mam jakby co własnie przeżywam kryzys wieku dojrzałego koleżanko :lol: A poważnie.Pojechałaś ostro i z jajem tekstem.Powiem w wielkiej skromności i niesmiałości wielkiej....jako "ja "jakość nie udało mi się wpasować w ten teks...i Bogu dzięki ps. no ale z tym czasem...to może by tak można go troszkę cofnąć..... :lol: - czardasz - 2008-03-06 16:10:00 wiesz chciałabym być młodsza ale nioe wiem czy chcialabym czas cofnąc Tak wiel sie zarzyło w moim zyciu chwil które okupiłam wielkim cierpieniem Nie chcialabym pzrezywac raz jeszcze - staszek - 2008-03-06 18:44:03 Nie znam takiego kryzysu jestem jeszcze zbyt młody ale wszystko przede mna - Guest - 2008-05-28 01:52:43 Nie chałabym cofnąć czas, ale go zatrzymać na etapie którym jestem..tak móc żyć ok. 10 lat w tym samym wieku..to byłoby coś A czuje się na 18 - Guest - 2008-05-28 11:28:10 Ninoczka napisał(a):Że też się chciało czytaćMądralińska :lol: ależ przy Twoim Kryzysie wieku dojrzałego się odmłodzilam... Ninoczka napisał(a):w poczekalni przebywamy - zwanej życiem.na starość sobie cierpliwie poczekam Ooooooooooo!!!Taka przekorna jestem |