Samotność we dwoje - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Samotność we dwoje (/thread-2639.html) |
Samotność we dwoje - czardasz - 2008-02-22 14:09:36 zatrzymałam się na pasach życia nie potrafię przejść na drugą stronę czyżby zawiodła mnie intuicja wszystko co przeżyłam to iluzja poczułam taką pustkę w sobie tak zimno wokół serca czekałam na miłość tyle lat spotkałam i na nowo tracę tak boję się samotności a najbardziej tej we dwoje - norbertus - 2008-02-22 14:24:16 Tak moża być we dwoje i samotnośc bedzie drążyla. Dobrze napisany pejzaż samotność. W tym wierszu ocieram się o samotność Pozdrawiam - Guest - 2008-02-22 15:59:09 Dlaczego ludzie rozstają się ze sobą...nie ze względu na oczekiwania wobec samych siebie,ale na to, że przestają mieć wspólne pragnienia, marzenia i tematy do rozmów... ...bezszelestnie odchodzą w ciszy głębokiej, nikt ich bezdźwięcznego wołania nie słyszy, zapomnieni słowem i myśli pragnieniem, ich uczucie w umiera gdzieś w mroku ciszy..... - staszek - 2008-02-22 16:18:40 tak znam te samotnośc we dwoje |