Przyjacielu - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Przyjacielu (/thread-2620.html) |
Przyjacielu - Edyta B. - 2008-03-04 09:36:26 [center] Dobrze że wierszy nie piszesz bo przynajmniej masz zdrową głowę Nie to co ja Ciągle coś się kołacze po niej Poniewiera Płacze Umiera Obłęd Dzika radość Wątpliwości Wiele miłości Spisuje myśli moje co z tego wyjdzie aż się boje Jakieś brednie dyrdymały i wymysły moje Inni to czytają Swoje opinie wydają Jedni są pełni podziwu inni pewnie z tego się śmieją gdyż wszystkiego nie rozumieją Ale ludzie mili wiedzą co to natchnienie nie zakłócają takiej chwili Otuchy dodają i do pisania zachęcają[/center] - czardasz - 2008-03-05 11:40:47 a mnie jest lzej jak pisze wyrzucam z siebie to co boli to co uskrzydla..... - norbertus - 2008-03-05 14:44:33 Pisanie to ukladanie wnętrza na papierze, takie inne ale potrzebne, zostaje nasza cząstka w tym miejscu nie dla nas dla innych, jak skorzystają dobrze, pozytywna energia, drogowskaz, czas na zatrzymanie. Warto. Pozdrawiam |