On i ja - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: On i ja (/thread-2570.html) |
On i ja - misery - 2008-04-01 14:19:59 wczołgał mi się pod kołdrę drażni się ze mną, gryzie w stopy sparaliżował mnie i nie umiem mu odmawiać zrobi ze mną co zechce wiemy o tym oboje, wiemy jak lubi uległość zapomnę nawet jak się nazywam przygnieciona jego ciężarem zduszona jego pocałunkiem nie wzięłam tabletki. byłoby bezpieczniej ale nie jest dzisiejszej nocy dzielę z nim łóżko zbyt często dzielę z nim życie wpycha swój zimny język między moje myśli. on - Strach. - czardasz - 2008-04-01 14:53:34 jak ja dobrze zna ten strach Dobry wiersz bardzo dobry - norbertus - 2008-04-03 11:45:57 Och Ci wielbiciele a może jak z tym góralem do którego przyszla wielbicielka z kosą góral tak się przygotował na spotkanie i pogruchotał jej kości że dala mu spokój na następne 20 lat bociana za nogi i dalej ... Wiersz osadzony w zyciu podoba się . Pozdrawiam |