Sen - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Sen (/thread-2543.html) |
Sen - norbertus - 2008-04-08 23:35:49 Istnieją sny Jak film jak kadr fotografii Żywe realne Ciało i dusza Barwy i głosy Kształty powstają uciekają Istnieją sny Istnieją sny W ich kształtach Twoja twarz Twoje ciało płonie Barwy intensywnością grają Głos w słowa ubrany tak czułe jak tylko Twoje usta wypowiedzieć zdołają Dusza woła o kochanie bez granic Istnieją sny Istnieją sny Tylko poza tym snem jesteś TY ⦠- czardasz - 2008-04-10 13:52:51 SEN MARA BOG WIARA ALE JA MIEWAM TAKIE SNY Z KTÓRYCH NIE MAM OCHOTY SIE BUDZIC ALE I TAKIE CO DTECZA MNIE POTEM - Mikoku - 2008-04-27 19:57:43 sen, czy jawa niech pięknem serca będzie - paola - 2008-05-13 23:21:09 norbertus napisał(a):Istnieją snyi chciałoby się, żeby w takim filmie/śnie główną rolę zagrała ta jedyna, wyśniona, wymarzona. Pstryk. Pobudka. Życie to nie sen, ale warto żyć )) |