Domowy konfesjonał ;) - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Satyra (/forum-19.html) +--- Wątek: Domowy konfesjonał ;) (/thread-2511.html) |
- minawia - 2008-04-30 20:45:31 Niech będzie ta kolejka, odciążę Ciebie. Też mam praktykę rodzinnego spowiednika. Czy jeszcze sa wymagane jakieś dodatkowe preferencje?... tylko proszę zrozumiale , bo ja jestem prosta kobita, ale na problemach życiowych siem znam. :milczek: :cwaniak: :klotnia: - Guest - 2008-04-30 21:50:00 Ninoczka napisał(a):proszę się nie pchać grzecznie w kolejce:rotfl: Jestem niecierpliwa-więcej grzechów nie pamiętam :mysli: - male_p - 2008-10-25 20:43:14 Nim rozum ogarnie Słowa czasem wychodzą Człowiek czuje się marnie Konflikty się później rodzą - Interpelacja - 2008-10-27 10:11:25 Ninoczka napisał(a):ciągle pretensje mają i żaleJa następna się ustawię do tej kolejki... Skłócona nie jestem z nikim -(chyba?), bynajmniej nie przypominam sobie - ale pretensji i żalu mam dostatek że życie takie niesprawiedliwe, że tyle krzywdy, zła i przemocy na świecie, że nie ma poszanowania dla prawdy i innych cnót, że........ (i nocka minie) a potem jeszcze: bo pogoda nieodpowiednia i dlaczego tak jest że jak córka obchodzi urodziny to mi przybywa nowych zmarszczek?? - anja - 2008-10-27 10:30:16 Interpelacja napisał(a):i dlaczego tak jest że jak córka obchodzi urodziny to mi przybywa nowych zmarszczek??a gdzie u tak młodej dziewczyny zmarszczki, jeszcze na nie poczekaj, a ja ciągle powtarzam że dzieci rosną ale dobrze że chociaż my się nie starzejemy :rotfl: - Ginsana - 2008-11-02 20:45:41 ciągle pretensje maja i żale - do poprawki fajnie napisane, lekko, z humorem, mimo,żę nieraz pewnie Ci do śmiechu nie jest.... |