wieczorową porą - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Erotikon (/forum-18.html) +--- Wątek: wieczorową porą (/thread-2494.html) |
wieczorową porą - Anna - 2008-05-07 12:58:35 Sklejmy nasze nagie ciała proszę W jedną miłosną namiętności kulę Chwyć w swe dłonie Moje ciało pożądaniem uniesione Zasmakuj mego ciała Zaspokójmy głód Nakarmmy się nawzajem Niech ten nektar smakuje do utraty tchu Sklejmy nasze ciało w jedno mówiąc kocham W jedną miłosną płomienną kule Chwyć w swe dłonie Mą twarz Ogarnij mnie wzrokiem twoim spojrzeniem w którym widać górskie strumienie Całuj całuj Jeszcze jeden raz Sklejmy nasze ciało mówiąc kochany kochana W jedną miłosną płomienną kule Zagłuszmy ciszę rozkosznym westchnieniem Niech moment złączenia nas ukołysze Niech w niebiańskim locie ku niebu bram Czas zatrzyma się na razie I pozwoli nam niespiesznie Zasmakować siebie jeszcze Nim nastanie nowy dzień I ze snu zbudzę się Nie niech ten sen trwa Nie budźmy się nigdy Niech tak kula się toczy Niech prowadzi w coraz piękniejsze krainy Nieodkryte dotąd - Guest - 2008-06-07 19:51:29 Ale mam farta ,że czytam wczesnym wieczorkiem-jakby w nocy to bym w obłoczkach popływała Ooooooooooooooo - Melt - 2008-06-16 23:31:06 brzmi jak apel ale i apel dobry by rozbudzić takie uczucia - Pozdrawiam - Anna - 2008-08-30 18:37:05 pozdrawiam po dłuższej nieobecności - male_p - 2008-08-31 22:05:33 Wow taki wiersz przeczytać wieczorową porą .. bajka .. reszta nocy .. bezcenne. - Anna - 2008-09-25 19:33:29 to tylko wiersz |