Wiosna - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Fabryka brylantów (/forum-24.html) +--- Wątek: Wiosna (/thread-2464.html) |
Wiosna - male_p - 2008-05-19 21:57:45 w pąkach onieśmielonej przyrody, Chowasz się By wznosić swe lica, ku słońcu, ciepłą wiosną wzrokiem odszukać, gdy w sercu wciąż mam Cię wśród przyrody, bliskości niosąc myśl radosną - male_p - 2008-05-20 19:23:48 w pąkach onieśmielonej przyrody, chowasz się by wznosić swe lica, ku słońcu, ciepłą wiosną wzrokiem odszukać, gdy w sercu wciąż mam cię wśród przyrody, bliskości niosąc myśl radosną nie znajdzie mnie nikt wiosną, jak czynią to zakochani w kiściach fioletowego bzu pięciolistnego szukam, gdzie obok zakwitają maturzystom, jak co roku kasztany. Mam tylko trójkę, bo szczęście uchwycić wielka to sztuka będę szukał w trawach z wiatrem płynących, w kwiatach, miłości zapach oddających, w strugach łez, tęsknoty wiosennego deszczu w tęczy, w uczuciu przeszywającego dreszczu - czardasz - 2008-05-21 17:12:18 super :-) - Guest - 2008-05-21 20:46:09 A ja też piszę -SUPERRRRRRRRRRRRR i kontunuujcie dalej :brawo: ..Mam pytanko czy czasami nie jesteście bliźnięta jednojajowe? - Guest - 2008-05-21 22:13:42 :rotfl: :lol: :rotfl: Ninoczka napisał(a):Facetem nie jestemNie sprawdzałam ;P - czardasz - 2008-05-22 21:30:58 w pąkach onieśmielonej przyrody, chowasz się by wznosić swe lica, ku słońcu, ciepłą wiosną wzrokiem odszukać, gdy w sercu wciąż mam cię wśród przyrody, bliskości niosąc myśl radosną nie znajdzie mnie nikt wiosną, jak czynią to zakochani w kiściach fioletowego bzu pięciolistnego szukam, gdzie obok zakwitają maturzystom, jak co roku kasztany. Mam tylko trójkę, bo szczęście uchwycić wielka to sztuka w koncu znalazłam pieciolistny kwiat bzu włożyłam między kartki mojej poezji niech będzie radością majowgo snu przeczeka w niej do przyszłej wiosny - staszek - 2008-05-25 15:28:51 udało sie Wam naprawdę :lol: - Guest - 2008-05-25 21:59:06 To sobie jeszcze raz przyleciałam i co widzę ?Trojaczki :brawo: Wspaniale !!!!! - czardasz - 2008-05-26 12:05:27 Stachu tylko chwalo ale nie dopisuje - male_p - 2008-05-28 18:37:51 w pąkach onieśmielonej przyrody, chowasz się by wznosić swe lica, ku słońcu, ciepłą wiosną wzrokiem odszukać, gdy w sercu wciąż mam cię wśród przyrody, bliskości niosąc myśl radosną nie znajdzie mnie nikt wiosną, jak czynią to zakochani w kiściach fioletowego bzu pięciolistnego szukam, gdzie obok zakwitają maturzystom, jak co roku kasztany. Mam tylko trójkę, bo szczęście uchwycić wielka to sztuka będę szukał w trawach z wiatrem płynących, w kwiatach, miłości zapach oddających, w strugach łez, tęsknoty wiosennego deszczu w tęczy, w uczuciu przeszywającego dreszczu w końcu znalazłam pięciolistny kwiat bzu włożyłam między kartki mojej poezji niech będzie radością majowego snu przeczeka w niej do przyszłej wiosny gdy rozpali uczucia budząca się przyroda radość przyniesie z sobą słoneczna pogoda znajdę w mej poezji schowany kwiat bzu natchniony, będę szukał szczęścia w kwiatach tu .. |