Absolutnie - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Absolutnie (/thread-2463.html) |
Absolutnie - norbertus - 2008-05-20 14:04:23 Pomyślałem sobie Absolutnie⦠Świat zwariował Pędzi powiedz dokąd Irlandzkie piwo Holenderskie tulipany Angielska Flegma Absolutnie serce jeszcze bije Absolutnie dusza żyje Absolutnie przy kieliszku Metafizyczne ziszczenie Absolutnie kawa koniak i słowo Absolutnie czas i stolik Absolutnie człowiek Absolutnie dla człowieka Absolutnie wiara nadzieja i miłość Absolutnie ⦠Park ławka stolik i ludzie W końcu normalnie Absolutnie ⦠- Kamil Rousseau - 2008-05-21 13:27:26 Absolutnie - niczym tytuł piosenki z pewnego serialu- dlatego zaciekawiło. Początek obiecujacy, ale potem wg mnie zaplątałes się.Absolutnie...ale czekam na następny. - norbertus - 2008-05-21 14:25:37 Absolutnie wnętrze poprawiam ale nie wiem czym absolutnie jestm wstanie poprawić zwariowane zagonienie świata - czardasz - 2008-05-21 17:15:21 to Ci sie udało Ninoczko - norbertus - 2008-05-21 23:41:26 I dobrze że swierzbią pisąłem ten wiersz na rachunkach przy obiedzie w zaprzyjaźnionej restauracji przesłanie nie zmieniałaś ja też pracuję jescze nad tym tesktem. Pozdrawiam |