niespiesznie - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: niespiesznie (/thread-2431.html) |
niespiesznie - misery - 2008-05-31 23:01:31 niespiesznie niespiesznie dogasa smutek potem już tylko popioły napisano przecież że w proch się obrócę jeszcze przesypie się kilka chwil przez moje drżące palce jeszcze zdążę niezdarnie objąć cię zanim zgaśniesz - potem posypię głowę popiołem rozniecę ten dogasający smutek i w nim spłonę i nie zdąży strawić mnie strach napisano przecież że w proch się obrócę (przede wszystkim - mam wątpliwości co do tytułu, przyznaję się .....ale jak narazie niech zostanie to jedno słowo....póki co - Ginsana - 2008-06-01 10:38:59 jeszcze przesypie się kilka chwil przez moje drżące palce jeszcze zdążę niezdarnie no mnie tak jakość skojarzyło się z klepsydrą....jakby nie było odmierza czas jak nie wodą , to piaskiem. - paola - 2008-06-01 21:22:37 Smutek dogasa powoli, niespiesznie...czasem tli się wiele lat choć już nie parzy. Ładnie napisane - norbertus - 2008-06-03 22:44:35 Ale z popiołu zawsze powstaje znowu Feniks. Pozdrawiam - evionnaz - 2008-06-04 11:21:03 misery napisał(a):jeszcze przesypie się kilka chwilBardzo wyraziste, niespieszne, smutne dogasanie...uczucia. Podoba mi się, pozdrawiam |