INKLINACJE DO PODRÓŻOWANIA - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: INKLINACJE DO PODRÓŻOWANIA (/thread-2322.html) |
INKLINACJE DO PODRÓŻOWANIA - paola - 2008-06-30 21:28:58 INKLINACJE DO PODRÓŻOWANIA Taki sen jaki księżyc Poczekał aż zgaszę światło i usiądę na parapecie Przyjrzał się moim włosom złotym i rondlom dokładnie odtąd będziesz moją podopieczną niebezpieczne są nasze podróże zaczarowaną dorożką tak wypowiedział się o Gałczyńskim i przeszedł w stan czuwania jak telewizor Mistrzu mój już brzęku podków nie słyszę liść opadł na bruk gęsto próżno szukać obrączek jechać bóg wie dokąd tramwajem niebezpiecznie pójdę lepiej piechotą wypowiedziałam te słowa banalne Zanurzona w poświacie zawieszona między kaprysem a baśnią tylko takie podróże kochamy - Ginsana - 2008-07-06 19:26:09 "Zanurzona w poświacie zawieszona między kaprysem a baśnią tylko takie podróże kochamy" kwit esencja wiersza .Oryginalnie napisane :)tzn.wiersz Re: INKLINACJE DO PODRÓŻOWANIA - Kamil Rousseau - 2008-07-07 14:09:09 paola napisał(a):INKLINACJE podoba mi się chociaż momentami przegadany- ale ładny |