pomóż mi - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: pomóż mi (/thread-2234.html) |
pomóż mi - wanda - 2008-07-18 23:18:21 pomóż mi tak trudno żyć Panie w rozdartym świecie podzielonych ludzi pomóż mi proszę otrzyj łzę niech zdejmą maski a ja radością powitam dzień w nadzieji że jutro może normalnie zasnę naucz nieść krzyż daj siły broń od rozpaczy usuń demony ześlij Anioły by coś się stało z wyblakłym życiem daj mocne buty na kamieni ciernie i naucz serca słuchać gdy rozum znieść więcej nie może daj Boże...... - Mikoku - 2008-07-22 12:37:06 każde słowa modlitwy, wypowiedziane sercem, zawsze odnajdują odzew w Jego miłosierdziu.... - norbertus - 2008-07-23 17:40:02 Serce serce zatopione w slowach ponoć jak to ktoś powiedzial to wylanie się przed tym o którym wiem że mnie kocha - to modlitwa tak, jak piękna i prawdziwa. Pozdrawiam - czardasz - 2008-07-24 09:13:15 obie wersje sa dobre Sciskam serdecznie :-) |