Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej.
Odwieczne czekanie - Wersja do druku

+- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl)
+-- Dział: Poetica (/forum-5.html)
+--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html)
+--- Wątek: Odwieczne czekanie (/thread-2196.html)

- Ginsana - 2008-07-26 15:42:38

kurcze sama szara codzienność.Ale tu to co?"szczęście przespanej kolejnej nocy " i dalej "gdy jeszcze zbudzić rano się zdołam ".Matko jedyna co za myśli.Zaraz po ERkę zadzwonię w osobie polotowej na miotle Wink dzdzdzdzyń...Polotowa proszona pilnie do pacjentki Niny!!!!

- Guest - 2008-07-26 18:35:15

Ninoczka napisał(a):starość nadchodzi człowiek bezradny
IIIuuu----- iiiuuu ----iiiuuu...pacjent nie do uratowania -rozpoznanie DEWIACJA STARCZA.A może własciwie pomoże pobyt nad morzem :lol:

- Guest - 2008-07-26 20:04:18

Niestety- zabrakło dyplomacji a przede wszystkim rozsądku :oops:

- Ginsana - 2008-07-26 21:17:50

Polot napisał(a):
Ninoczka napisał(a):starość nadchodzi człowiek bezradny
IIIuuu----- iiiuuu ----iiiuuu...pacjent nie do uratowania -rozpoznanie DEWIACJA STARCZA.A może własciwie pomoże pobyt nad morzem :lol:

to ja ją tez mam i poproszę nad to morze razem ....A ty Polotowa z nami...zapraszam Smile :rotfl:

- Guest - 2008-07-26 21:54:12

Ninoczka napisał(a):Inaczej się zaprę i nie jadę
spoko oko w kaftanik ubierzemy Wink

- Ginsana - 2008-07-26 22:14:34

Polot napisał(a):
Ninoczka napisał(a):Inaczej się zaprę i nie jadę
spoko oko w kaftanik ubierzemy Wink

hihihihih kaftanik? a w jakim kolorze koleżanka sobie życzy ?

ps.ależ cudownie dzisiaj.Siedze na balkonie , popijam piwko, słucham cykania czegośc tam Wink i jest bosko Smile

- Ginsana - 2008-07-26 22:18:18

Ninoczka napisał(a):Kolor burgunda, albo w .... "na ostatnie namaszczenie" Tongue

hieh...na ostanie namaszczenie będzie ta poniżej troszkę pasa Wink w kolorze modraczku Smile bidula będzie ten co od namaszcza jest Smile

- Guest - 2008-07-26 23:01:06

Ni ma tak łatwo kaftanik będzie w paseczki!!!! A jeżeli nie będzie stawiała Aga oporu to ubierzemy ją w sexi kieckę